Afdelingen

SPEELCLUB / 6-9 jaar

Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.
AFDELINGSKLEUR: Geel
SPEELKAMERAADJE: Rupsje ribbel & Mazzel
LEIDING: Anneleen, Marie, Aaron, Charlien, Iriet en Leen

LIED: Op het super speelclubfeest

RAKWI'S / 9-12 jaar

Ze ravotten zich te pletter en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.
AFDELINGSKLEUR: Groen
SPEELKAMERAADJE: Sjoepap
LEIDING: Klaas, Anke, Lars, Olivier, Leonie en Kaat

LIED: R roepen, rommelen, rakwi

TITO'S / 12-14 jaar

Trekken eropuit met de fiets om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn.
AFDELINGSKLEUR: Rood
SPEELKAMERAADJE: Flam en Spetter
LEIDING: Tom, Marie-Julie, Margaux, Lowie en Reinert

LIED: Superfluomegasjiek knal fel rood

KETI'S / 14-16 jaar

Bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven ketiblad.
AFDELINGSKLEUR: Blauw
SPEELKAMERAADJE: Bo de bever
LEIDING: Jonas, Lien, Ine en Roel

LIED: Bie-bo-Ketiblauw

ASPI'S / 16-17 jaar

Degene die zich meestal het gedeisd houden. Maar schijn bedriegt. Zijn er steeds als je ze nodig hebt en altijd in de buurt als er ergens een stoot uitgehaald is.
AFDELINGSKLEUR: Oranje
SPEELKAMERAADJE: Freek de egel

LIED: Ploeg door de week

DE LEIDING / 17 tot ...

Zij die je het minst gaat vinden voor hun teevee. Altijd op post om een boeiende zondagnamiddag in elkaar te knutselen. Eén voor één jongeren die bereid zijn om een stukske wereld te veranderen met hun chiro. Niet altijd op hun bek gevallen, maar met ‘e ertje va koekebrood’.
AFDELINGSKLEUR: Doorzichtig
SPEELKAMERAADJE: Iedereen!

LIED: Leidingsploeglied
leidingsverdeling