Zondagnamiddag

De zondag is de tofste dag van de week. Geen gezeul met schooltassen, geen gezaag van de leraar of lerares vooraan in klas en vooral: je kunt je uitleven en amuseren met een groep vrienden.

 

Een chironamiddag begint pas om 14u15, maar er is opvang voorzien vanaf 14u. Voor dit tijdstip is er nog niets te beleven op het chiroveld, behalve steentjes tellen op het plein.

 

Om 14u15 begint de formatie en start de Chiro, vanaf dat moment luister je niet meer naar je ouders, maar naar de leiding. De activiteiten gaan van start na de formatie.

 

Traditioneel worden dan per afdeling spelletjes gespeeld of geknutseld met je leiding. De allertofste activiteiten worden dan uit de kast gehaald en zorgen voor een overdonderend gezellig leuk oversuperformidabeltastische zondagnamiddag.

 

Om 16u is er gelegenheid om een drankje te drinken of iets te eten. Een drankje (cola, limonade, water, chocomelk) kost 0,70 euro.

 

De chironamiddag loopt ten einde om 17u15 voor de Ribbels, Speelclub en Rakwi’s. Voor de Tito’s, Keti’s en Aspi’s duurt de chiro tot 18u.