Steunen in coronatijden

Beste ouders en leden


Het is bijna een jaar geleden dat de eerste lockdown een feit was. Het was een apart jaar en we hebben er het beste van gemaakt. Hier en daar merken we wel dat de chiro een steuntje kan gebruiken.


Jullie kunnen ons namelijk helpen zonder extra geld uit te geven:

Ibadge-wedstrijd
We nemen deel aan een wedstrijd op facebook, hierdoor kunnen we gratis kampbadges krijgen. Zo kunnen we een extraatje voorzien op kamp als we deze winnen.Meer info zie onze facebookpost: https://www.facebook.com/ChiroMozaiekMoorslede/photos/a.442782642810/10157510220922811/
(Delen van dit bericht zou dan ook lief zijn)


Trooper
Als je online iets koopt en eerst langs https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/chiromozaiek  passeert, krijgen we een kleine commissie van je aankoopbedrag. Hiervoor moeten jullie niets extra betalen. Geen goesting om langs de link te passeren of ben je een beetje vergeetachtig? Installeer dan trooperbot, deze werkt met de meeste webshops van trooper. https://www.trooper.be/nl/trooperbot


Makro
Hebben jullie een klantenkaart van Makro? Koppel deze dan aan onze jeugdbeweging via volgende link: https://www.leuksteuntje.be/verenigingen/chiro-mozaiek-moorslede. Zo sparen jullie mee met ons, met het bedrag dat jullie helpen sparen kunnen wij handige dingen kopen.


Materiaal
Hebben jullie thuis verkleedkledij (groter dan 6 jaar), knutselmateriaal, ballen, gezelschapspelletjes, puzzels… liggen die je niet meer gebruikt en waarvan je denkt dat we het in de chiro een tweede leven kunnen geven? Stuur ons gerust een berichtje. We hopen dat we hierdoor wat vernieuwing kunnen brengen in ons materiaal.


Alvast bedankt voor jullie steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *