TITLE

DESCRIPTION

Uniform

Uniform

Algemeen

Een uniform wordt op zondagmiddag gedragen, zit het een keertje in de was, dan is dat zeker niet erg maar trek dan zeker speelkleren aan die tegen een stootje kunnen!
We verwachten wel dat het uniform gedragen wordt op kamp, op uitstappen,... zo zijn we goed herkenbaar. Het gewone uniform bestaat uit een beige broek of rok met een rode chiro T-shirt. Deze kan je vinden bij De Banier in Roeselare. Daarnaast kan je ook nog kousen, haarbanden,... kopen, deze zijn niet verplicht!

Onze eigen chirotrui

Het is natuurlijk niet altijd even warm! Daarom hebben wij onze eigen chirotrui! Deze kan je kopen op zondagnamiddag na de activiteiten, hiervoor hoef je enkel iemand van de leidingsploeg aan te spreken!
Een trui kost 30 euro. Daarnaast kan je bij leiders Arthur en Lowie je naam op je trui laten zetten, in ruil voor 5 euro raak je je trui niet meer kwijt!

Onze eigen chiro T-shirt

Vanaf dit jaar hebben we ook onze eigen chiro T-shirt! Deze kan je kopen op zondagnamiddag na de activiteiten, hiervoor hoef je enkel iemand van de leidingsploeg aan te spreken!
Een T-shirt kost euro. Daarnaast kan je bij leider Arthur je naam op je T-shirt laten zetten, in ruil voor 3 euro raak je je T-shirt niet meer kwijt!

Tweedehands

Bij ons kan je ook terecht om een uniform tweedehands aan te kopen.
Heb jij thuis nog ergens delen van het uniform liggen die je niet meer draagt?
Dan hebben wij goed nieuws voor jullie. Jullie kunnen deze binnenbrengen bij ons (bij voorkeur bij leid(st)ers Arthur en Marte) en help zo andere leden. Daarnaast ontvang je ook per binnengebracht kledingstuk een bonnetje, hiermee kun je een drankje kopen voor 16 uur.